Γνωρίστε μας - Dr. Prassou
Η ιατρός Πράσσου Ευαγγελία προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κλασικής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, αλλά και την Κολποσκόπηση, την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, την Ενδοσκόπηση (Υστεροσκόπηση, Λαπαροσκόπηση) και τη Μαστολογία.
ΠΡΑΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Γυναικολόγος Βριλήσσια, Γυναικολόγος Μαρκόπουλο
517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-517,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Γνωρίστε μας

Ευαγγελία  Πράσσου

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

H Μαιευτήρας χειρουργός -γυναικολόγος Ευαγγελία Πράσσου εισήχθη κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Αφού εξετέλεσε την Υπηρεσία Υπαίθρου εκπαιδεύτηκε για ένα έτος στην Γενική Χειρουργική στην Γ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησε τις δραστηριότητες της Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Farnborough Κent της Μ. Βρετανίας παρά τον διάσημο ενδοσκόπο J.Erian.  Ειδικεύτηκε στην Α Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) σε όλους τους τομείς της μαιευτικής και γυναικολογίας ( EBCOG αναγνωρισμένη κλινική για απόκτηση της Ειδικότητας ).

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκοπήσεων του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα και έλαβε ΗSCCP πιστοποίηση μετά από εξετάσεις για την εκτέλεση κολποσκοπήσεων . Η ιατρός επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία στο τμήμα Υπερήχων και Προγεννητικού Ελέγχου της Α Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει κρατική πιστοποίηση για την εκτέλεση γυναικολογικών και μαιευτικών υπερηχογραφημάτων. Συνεργάζεται για τους τοκετούς και τις γυναικολογικές επεμβάσεις με την ιδιωτική κλινική Μητέρα του ομίλου Υγεία και διατηρεί ιατρείο στα Βριλήσσια από το 2009.

Συνεχίζει αδιάκοπα να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της Ιατρικής και να συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια  και στο ιατρείο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βασισμένες πάντα σε επίκαιρες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες . Στο ιατρείο θα λάβετε εξατομικευμένη προσέγγιση όσον αφορά την πρόληψη την διάγνωση και την θεραπεία με προσήλωση στην ειλικρίνεια και στις Αρχές της Ιατρικής Δεοντολογίας.

Εξυπηρετεί όλες τις περιοχές.

Η Ομάδα μας

DSC_0023

Αναστασία Σταθοπούλου

Γραμματειακή Υποστήριξη – Βοηθός Ιατρείου
Ιατρείο Βριλησσίων

Η Αναστασία γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στα Βριλήσσια. Πρώτη απόφοιτος βοηθός Μαία με γενικο βαθμο 9,8 , εργάστηκε 3 χρόνια στον τομέα υγείας στα τμήματα της αίθουσας τοκετών, της ιατρικής εμβρύου και σε ορόφους λεχωείδων.  Απο το 2010 είναι αποκλειστική συνεργάτης του ιατρείου, πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει και να καθοδηγήσει την κάθε ασθενή μέχρι την συνάντησή της με την γιατρο.

DSC_0029 retouch

Μαρία Τζούλα

Γραμματειακή Υποστήριξη
Ιατρείο Μαρκοπούλου

Η Μαρία η Τζούλα έχει γεννηθεί το 1974 , είναι κάτοικος Μαρκόπουλου , έγγαμη και μητέρα 2 αγοριών. Εργάζεται στον χώρο της υγείας από το 2000 ως γραμματέας και βοηθός ιατρείου.  Πάντα πρόθυμη με συνέπεια και χαμόγελο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

DSC_0008 retouch

Χρυσούλα Μπάκα

Μαία

Η κ Μπάκα Χρυσούλα , απόφοιτη διπλωματούχος μαία , με μακρά εμπειρεία έχει εργαστεί σε ιδιωτικά μαιευτήρια αλλά και ως ελευθερη επαγγελματίας μαία από το 1992. Η αγάπη της για την μαιευτική και τον φυσιολογικό τοκετό ,την οδήγησε να λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια ψυχοπροφυλακτικής, φυσιολογικού τοκετού και μητρικού θηλασμού. Η συνεχής παρουσία της στον χώρο με εμπειρία χιλιάδων τοκετών και με οδηγό πάντα το καλώς έχειν του επερχόμενου νεογνού και της νέας μητέρας έχει σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική ενθάρρυνση και υποστήριξη της επιτόκου στον φυσιολογικό τοκετό και στον θηλασμό αλλά και στην περίοδο της λοχείας την καθοδήγηση και εκπαιδευση των νέων γονιών.